Založ si blog

Masturbátor a umelá vagína

Každý, kto mal možnosť vyskúšať masturbátor, potvrdí, že ide o mimoriadne intenzívny a jedinečný zážitok, ktorý sa nedá porovnať so sexuálnym stykom so ženou. Koniec koncov, ženy vnímajú vibrátory rovnako.

masturbatory



Aj keď masturbátor nenahrádza fyzickú intimitu, má úžasné vlastnosti a výhody, ktoré ženy nemajú – a je vždy pripravený! Masturbátor je diskrétny nástroj, ktorý vás nikdy nenahnevá.
Čo je teda masturbátor?
Z názvu je ľahké odvodiť funkciu masturbátora. Táto erotická pomôcka stimuluje mužské reprodukčné orgány bez toho, aby ste museli dlho čakať na dosiahnutie orgazmu. Ide o odolnú hračku, ktorá vám pri správnej starostlivosti vydrží mnoho rokov. Ak však máte radi zmenu, potešíte sa – v ponuke je aj jednorazový masturbátor.



Výrobcovia tohto obľúbeného náradia sú špičkou v inováciách, ktoré prinášajú na trh, a preto sa dizajn a vlastnosti líšia – nájdete aj onanizátory s funkciami otrasov, vibrácií či rotácie. Od toho sa odvíja aj cena zariadenia.

Ako sa masturbátor čistí? 


Odpoveď je – veľmi jednoduchá. Ak je dutina chránená plastovým puzdrom, vyberte ho a opláchnite pod vodou. Ak nie, masturbátor dôkladne očistite tak, ako je. Existujú dva dôvody, prečo musia byť flexibilné materiály v reálnom živote v kontakte s vodou. Po prvé, ide o odstraňovanie nánosov nečistôt, mazív a semena. Druhým dôvodom je „obnovenie“ alebo obnovenie nástroja. Tento materiál potrebuje vlhkosť viac ako iné materiály, ale nepreháňajte to.

Rovnako dôležité je správne sušenie. Položte masturbátor na vysoko savý uterák, ktorý nepúšťa vlákna a posypte práškom. Vstrebáva sa do materiálu a predlžuje jeho elasticitu a hebkosť. Pre čo najdôkladnejšie vysušenie odporúčame zakúpiť sušiaci stojan alebo stojan na masturbátor, ktorý zároveň urýchli sušenie.

Masturbátor patrí do kategórie erotických pomôcok, kde okrem iného nájdete hračky ako vibrátor, dildo, BDSM pomôcky alebo aj umelé vagíny.

Super masáž v Trnave – odporúčam ako darček

21.11.2021

Vyskúšal som pre Vás masáž v Trnave a prinášam Vám recenziu. Kde som bol, ako masáž prebiehala, a ako som bol spokojný? Vyskúšal som masáž v Trnave. Príjemný salón v zrekonštruovaných priestoroch v Trnave na zelenom kríčku. Napriek možnosti objednania si maséra k sebe domov som využil návštevu salónu, aby sme mohli hodnotiť aj priestory. TIP: pozrite si aj krásnu [...]

Ako spoznať kvalitný burčiak? A kde ho kúpiť?

16.06.2021

Nezabúdajte, burčiaková sezóna už klope na dvere, tak sa pripravte na svoju tradičnú nálož vitamínov 🙂 Tento rok to vyzerá, že nám iršai dozreje okolo 20-teho augusta. My sa už nevieme dočkať… V dnešnej dobe nie je také ťažké naraziť na mnohých podvodníkov, ktorí burčiak riedia jablčným muštom či vodou, aby predali aj nespotrebovaný burčiak, resp. [...]

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší spolujazdec mal iba 11 rokov.

H5N1, vtáčia chrípka

V USA majú prvý prípad vtáčej chrípky bez potvrdeného kontaktu so zvieraťom

07.09.2024 18:49

Dospelého pacienta prijali do nemocnice, kde dostal antivírusové lieky proti chrípke. Po zotavení bol prepustený.

pápež františek

Pápež vyzval v Papue-Novej Guinei na ukončenie kmeňových konfliktov

07.09.2024 17:25

Narastajú obavy, že zastavená snaha o nezávislosť ostrova Bougainville by mohla znova rozpútať občiansku vojnu.

tajfún Jagi

Supertajfún Jagi zasiahol Vietnam, hlásia obete. V Číne po sebe zanechal spúšť

07.09.2024 16:46

Tajfún je podľa vietnamských meteorológov jeden z najsilnejších v regióne za ostatné desaťročie.

Michal

Ahoj som Michal a prinášam recenzie služieb a produktov...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 8212x
Priemerná čítanosť článkov: 2737x

Autor blogu

Kategórie